eTargi Wyposażenia Firm - 22-23 marca 2017

Harmonogram eTargów Wyposażenia Firm

22 marca 2017

9.00 - 9.15 Wprowadzenie do eTargów
9.15 - 9.55 Nowoczesne rozwiązania w gotowaniu za pomocą pieców konwekcyjno-parowych Lainox: metoda JUST IN TIME, połączenie z chmurą LAINOX (Rafał Sajur, Hendi)
10.00 - 10.40 Uroczyste otwarcie targów, pokaz gotowania Kurta Schellera 
10.45 - 11.25 Profesjonalna klasa w małym formacie – SelfCookingCenter® XS (Daniel Sielicki, Rational)
11.30 - 12.10 Masz Innovę ... Masz cukiernię ... Masz kawiarnię - Dlaczego warto inwestować w nowoczesny sprzęt chłodniczy?(Bartosz Mazurek, Mariusz Kuchta, Igloo)
12.15 - 12.55 Oświetlenie sklepu wspomagające sprzedaż - zasady oświetlania sklepów spożywczych za pomocą opraw technologii LED. Planowanie i dobór odpowiedniej barwy światła i porady praktyczne (Bäro)

13.00 - 13.40 Kasy on-line i Centralny System Fiskalny – Jak przygotować się na rewolucję fiskalną w Polsce? Novitus NEXT - system fiskalny nowej generacji  - Jak obniżyć koszty działalności i usprawnić obsługę klientów? (Robert Sztaba, Novitus)
13.45 - 14.25 PC-Gastronom - oprogramowanie do zarządzania gastronomią (Jarosław Wolanin, Insoft)
14.30 - 15.15 Bezokapowa stacja do gotowania - gotowanie i smażenie Front Cooking w systemie bezokapowym (Łukasz Zjawiony, Bartscher)
15.15 - 15.55 Technologia w tradycji - gdzie jest mój budyń? (Radosław Marczyński, Robot Coupe)

23 marca 2017

9.00 - 9.15 Wprowadzenie do eTargów
9.15 - 9.55 Profesjonalna kawa w średnim i dużym biurze na przykładzie automatycznego ekspresu do kawy Nivona 1030 (Bartłomiej Montelatic, AGED)
10.00 - 10.40 Co dalej z kasami fiskalnymi, czyli kasy fiskalne Elzab gotowe na rewolucję fiskalną on-line (Elzab)
10.45 - 11.25 Efektywne rozwiązania Brother w procesach archiwizacji i obiegu dokumentów m.in. mobilny wydruk A4, kompaktowe urządzenia do skanowania dokumentów z funkcją OCR (Jakub Krysiewicz, Koncept-L)
11.30 - 12.10 Poszatkuj z nami, kotlet z kotleciarki to jest to - pokaz szatkowania na MKJ2-250.2 i stekowania na kotleciarce KM43 (Robert Theus, Ma-Ga)
12.15 - 12.55 „Total Cooking Solution” - kompleksowe rozwiązania do gotowania (Pakowarki próżniowe, Urządzenia do gotowania Sous-Vide) (Cezary Roszkowski, CAS Polska)

13.00 - 13.40 Nowoczesna Tradycja, czyli jak wykorzystać nowe technologie do przygotowania dań tradycyjnej kuchni? (Krzysztof Gawlik, RM Gastro)
13.45 - 14.25 I-Mag w sieci sklepów: elektroniczne etykietowanie oraz efektywne zarządzanie powierzchnią sklepu (Maciej Dziedzic, Syriusz)
14.30 - 15.15 Liczą się efekty, liczy się bezpieczeństwo - prezentacja użycia profesjonalnej chemii na dostępnych na targach powierzchniach. (Agnieszka Kroll, Michał Mierzwa - Jax Professional)
15.15 - 15.55 Podsumowanie i zakończenie eTargów

Prowadzisz biznes gastronomiczny? 

Na pewno znasz już i korzystasz z technologii konwekcyjno-parowej. W niecałe 3 godziny, uczestnicząc w 3 prezentacjach zapoznasz się z nowościami, jakie proponują znane na rynku gastronomicznym marki: Rational, Lainox i Retigo. Szczegółowe terminy w harmonogramie eTargów Wyposażenia Firm - pierwsze wystąpienie o tej tematyce już 22 marca o godzinie 9.15. Wszystkie prezentacje w ramach eTargów są całkowicie bezpłatne - poświęcasz tylko 40 minut, w trakcie których możesz zadawać pytania i uzyskać odpowiedzi. Jedyne czego nie można zrealizować on-line, to uczestniczyć w degustacjach Smutek oraz samodzielnie sprawdzić działanie urządzeń.

Jesteś właścicielem sklepu? 

W trakcie eTargów Wyposażenia Firm dowiesz się m.in. co dalej z kasami fiskalnymi? W prasie branżowej wiele było ostatnio informacji na ten temat, ale tylko niektóre z nich są prawdziwe. Istnieje wiele mitów, które obalą przedstawiciele dwóch największych producentów kas fiskalnych w Polsce - Novitus i Elzab. Przedstawiciele producenta urządzeń chłodniczych IGLOO powiedzą dlaczego warto inwestować w nowoczesny sprzęt chłodniczy? Szczegóły 22 marca o godzinie 11.30. Chwilę później, bo o godzinie 12.15 poznasz tajniki oświetlania sklepów spożywczych.

Zarządzasz siecią sklepów, hurtowni?

W trakcie eTargów Wyposażenia Firm poznasz nowe rozwiązania w etykietowaniu towarów oraz zarządzaniu powierzchnią sklepu. Na rynku istnieje wiele rozwiązań - niestety wiele z nich to drogie w instalacji etykiety elektroniczne. Proponujemy tańsze rozwiązania - szczegóły 23 marca o godzinie 13.00. 



Udział w eTargach Wyposażenia Firm jest bezpłatny (za dostęp zapłacisz dokładnie 0,00 PLN). Jedyny koszt jaki ponoszą uczestnicy eTargów to cenny czas i koszt dostępu do internetu. Wszystkie prezentacje realizowane w ramach eTargów są dostępne lokalnie oraz bez rejestracji w Zielonogórskiej Palmiarni. Zachęcamy do lokalnego uczestnictwa. Jeżeli w dniach 22-23 marca dysponujesz ograniczoną ilością czasu, prowadzisz biznes daleko od Zielonej Góry lub po prostu nie chcesz lub nie możesz wyjechać z biura zarejestruj się TERAZ.
Zapisy wstrzymane
Uczestnicząc w eTargach Wyposażenia Firm otrzymasz dostęp do promocji, dostępnych dla uczestników IV Targów Wyposażenia Gastronomii, Handlu i Biur SAS INNOWACJE 2017. Oferty otrzymasz mailem w trakcie targów lub bezpośrednio po ich zakończeniu. Oferta targowa nie będzie dostępna w żaden inny sposób.