9.00 - 9.15 | Wprowadzenie do eTargów |
9.15 - 9.55 | Nowoczesne rozwiązania w gotowaniu za pomocą pieców konwekcyjno-parowych Lainox: metoda JUST IN TIME, połączenie z chmurą LAINOX (Rafał Sajur, Hendi) |
10.00 - 10.40 | Uroczyste otwarcie targów, pokaz gotowania Kurta Schellera |
10.45 - 11.25 | Profesjonalna klasa w małym formacie – SelfCookingCenter® XS (Daniel Sielicki, Rational) |
11.30 - 12.10 | Masz Innovę ... Masz cukiernię ... Masz kawiarnię - Dlaczego warto inwestować w nowoczesny sprzęt chłodniczy?(Bartosz Mazurek, Mariusz Kuchta, Igloo) |
12.15 - 12.55 | Oświetlenie sklepu wspomagające sprzedaż - zasady oświetlania sklepów spożywczych za pomocą opraw technologii LED. Planowanie i dobór odpowiedniej barwy światła i porady praktyczne (Bäro) |
13.00 - 13.40 | Kasy on-line i Centralny System Fiskalny – Jak przygotować się na rewolucję fiskalną w Polsce? Novitus NEXT - system fiskalny nowej generacji - Jak obniżyć koszty działalności i usprawnić obsługę klientów? (Robert Sztaba, Novitus) |
13.45 - 14.25 | PC-Gastronom - oprogramowanie do zarządzania gastronomią (Jarosław Wolanin, Insoft) |
14.30 - 15.15 | Bezokapowa stacja do gotowania - gotowanie i smażenie Front Cooking w systemie bezokapowym (Łukasz Zjawiony, Bartscher) |
15.15 - 15.55 | Technologia w tradycji - gdzie jest mój budyń? (Radosław Marczyński, Robot Coupe) |
9.00 - 9.15 | Wprowadzenie do eTargów |
9.15 - 9.55 | Profesjonalna kawa w średnim i dużym biurze na przykładzie automatycznego ekspresu do kawy Nivona 1030 (Bartłomiej Montelatic, AGED) |
10.00 - 10.40 | Co dalej z kasami fiskalnymi, czyli kasy fiskalne Elzab gotowe na rewolucję fiskalną on-line (Elzab) |
10.45 - 11.25 | Efektywne rozwiązania Brother w procesach archiwizacji i obiegu dokumentów m.in. mobilny wydruk A4, kompaktowe urządzenia do skanowania dokumentów z funkcją OCR (Jakub Krysiewicz, Koncept-L) |
11.30 - 12.10 | Poszatkuj z nami, kotlet z kotleciarki to jest to - pokaz szatkowania na MKJ2-250.2 i stekowania na kotleciarce KM43 (Robert Theus, Ma-Ga) |
12.15 - 12.55 | „Total Cooking Solution” - kompleksowe rozwiązania do gotowania (Pakowarki próżniowe, Urządzenia do gotowania Sous-Vide) (Cezary Roszkowski, CAS Polska) |
13.00 - 13.40 | Nowoczesna Tradycja, czyli jak wykorzystać nowe technologie do przygotowania dań tradycyjnej kuchni? (Krzysztof Gawlik, RM Gastro) |
13.45 - 14.25 | I-Mag w sieci sklepów: elektroniczne etykietowanie oraz efektywne zarządzanie powierzchnią sklepu (Maciej Dziedzic, Syriusz) |
14.30 - 15.15 | Liczą się efekty, liczy się bezpieczeństwo - prezentacja użycia profesjonalnej chemii na dostępnych na targach powierzchniach. (Agnieszka Kroll, Michał Mierzwa - Jax Professional) |
15.15 - 15.55 | Podsumowanie i zakończenie eTargów |
Na pewno znasz już i korzystasz z technologii konwekcyjno-parowej. W niecałe 3 godziny, uczestnicząc w 3 prezentacjach zapoznasz się z nowościami, jakie proponują znane na rynku gastronomicznym marki: Rational, Lainox i Retigo. Szczegółowe terminy w harmonogramie eTargów Wyposażenia Firm - pierwsze wystąpienie o tej tematyce już 22 marca o godzinie 9.15. Wszystkie prezentacje w ramach eTargów są całkowicie bezpłatne - poświęcasz tylko 40 minut, w trakcie których możesz zadawać pytania i uzyskać odpowiedzi. Jedyne czego nie można zrealizować on-line, to uczestniczyć w degustacjach oraz samodzielnie sprawdzić działanie urządzeń.
W trakcie eTargów Wyposażenia Firm dowiesz się m.in. co dalej z kasami fiskalnymi? W prasie branżowej wiele było ostatnio informacji na ten temat, ale tylko niektóre z nich są prawdziwe. Istnieje wiele mitów, które obalą przedstawiciele dwóch największych producentów kas fiskalnych w Polsce - Novitus i Elzab. Przedstawiciele producenta urządzeń chłodniczych IGLOO powiedzą dlaczego warto inwestować w nowoczesny sprzęt chłodniczy? Szczegóły 22 marca o godzinie 11.30. Chwilę później, bo o godzinie 12.15 poznasz tajniki oświetlania sklepów spożywczych.
W trakcie eTargów Wyposażenia Firm poznasz nowe rozwiązania w etykietowaniu towarów oraz zarządzaniu powierzchnią sklepu. Na rynku istnieje wiele rozwiązań - niestety wiele z nich to drogie w instalacji etykiety elektroniczne. Proponujemy tańsze rozwiązania - szczegóły 23 marca o godzinie 13.00.